SPORT 6 martie 2023

Campioana en-titre vine la Sfântu Gheorghe

de Marius Raczek | 544 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 20:30, Sepsi OSK o va întâlni pe campioana en-titre, CFR Cluj, într-o partidă din cadrul etapei a 29-a din Superliga, penultima contând pentru sezonul regulat.

Ne apropiem cu pași repezi de finalul primei părți a sezonului, iar loc pentru prea multe calcule nu mai este. Cu o singură victorie pe teren, de la începutul anului, Sepsi OSK se vede nevoită să scoată puncte cu cele mai dificile adversare pe care le va întâlni, CFR Cluj, respectiv FCSB. Că CFR Cluj este campioana en-titre, poate nici nu ar fi o problemă atât de mare, rămâne însă de văzut dacă elevii lui Cristiano Bergodi au învățat ceva din partida de la Farul, și pot cu adevărat să lupte pentru un loc în Play-Off.

Pentru CFR Cluj, echipă deja calificată în Play-Off, miza este acumularea de cât mai multe puncte, în condițiile în care în partea secundă a campionatului acestea se vor înjumătăți. În ultimele cinci etape, clujenii au pierdut două partide, în fața contracandidatelor FCSB și Universitatea Craiova, dar au legat apoi o serie de trei victorii și se mențin pe poziția secundă în clasament.

Istoricul disputelor directe în Superliga consemnează 15 partide, dintre care 12 victorii au revenit CFR-ului, două întâlniri s-au încheiat la egalitate, o singură dată succesul revenind covăsnenilor. Singura victorie din campionat pentru Sepsi OSK a fost în 2021, când golul lui Safranko a scris soarta partidei care a avut loc chiar în Gruia.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.