SPORT 5 aprilie 2024

Calificarea în finala LNBF se va juca la Sfântu Gheorghe

de Marius Raczek | 1190 vizualizări

După ce a pierdut acasă prima partidă din semifinalele Ligii Naționale de Baschet Feminin, Sepsi-SIC și-a luat revanșa la Arad, și astfel disputa decisivă care va decide calificarea în finala competiției va avea loc la Sfântu Gheorghe.

Sepsi-SIC, după ce a fost învinsă în prima partidă din semifinale, care se dispută după sistemul cel mai bun din trei jocuri, și-a amintit că este totuși campioana en-titre și a învins-o pe FCC Baschet UAV Arad chiar la ea acasă. Fetele pregătite de Zoran Mikes au început în forță, și au dominat primele două sferturi, astfel că la pauză conduceau cu 35-22. Sfertul al treilea a revenit gazdelor, dar în ultimul sfert tot Sepsi-SIC a terminat în avantaj. Sepsi-SIC s-a impus cu rezultatul de 66-55 (22-13, 13-9, 11-19, 20-14). Principalele marcatoare au fost: Hristova (20 de puncte), Jankovic (16 puncte) și Armanu (8 puncte).

Cum la total ambele echipe au câte o victorie, meciul decisiv pentru calificarea în finală se va disputa la Sfântu Gheorghe, în data de 9 aprilie.

Sursa foto: Sepsi-SIC/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.