SPORT 6 decembrie 2022

Calificare în stil de mare echipă!

de Marius Raczek | 834 vizualizări

În etapa a 3-a, ultima a fazei grupelor din Cupa României, Sepsi OSK a învins cu categoricul rezultat de 4-0 pe FC Voluntari, partidă găzduită de Sepsi Arena, și s-a calificat de pe prima poziție din Grupa A în Play-Off-ul competiției.

Sepsi OSK a început în forță și, după o ocazie bună a lui Tudorie, a reușit să înscrie de două ori, într-un interval de numai trei minute. Mai întâi, a fost o lovitură liberă bine executată de Achahbar, Bălașa i-a luat fața apărătorului advers și a deschis scorul. Apoi, Varga a profitat de o greșeală a defensivei ilfovenilor și l-a executat pentru a doua oară pe Fernandez. Scorul pauzei putea fi mai mare, dar covăsnenii nu au mai concretizat, deși și-au dominat adversarul.

În partea secundă, aspectul jocului nu s-a modificat și, simetric cu prima parte, trupa lui Cristiano Bergodi a mai înscris două goluri în poarta celor de la FC Voluntari. Diferența de trei goluri a făcut-o Varga, bine lansat de Achahbar, din păcate atacantul alb-roșiilor accidentându-se la această fază. Ultima reușită a partidei l-a avut ca autor pe Safranko, slovacul intrat în locul lui Varga care nu a mai putut continua jocul.

Cu acest succes, Sepsi OSK a terminat pe prima poziție în Grupa A, cu procentaj maxim, trei victorii din tot atâtea partide disputate, urmând să-și cunoască următoarea adversară după disputarea partidelor din Grupa B.

Cupa României, Grupa A, Etapa 3

Sepsi OSK-FC Voluntari 4-0 (2-0)

Arbitru: Adrian Cojocaru; asistenți: Mihai Marica, Marius Badea

Au marcat: Bălașa (14’), Varga (17’, 62’), Safranko(84’)

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Bălașa, Ciobotariu, Ispas – Junior, Păun (Ștefănescu 70’), Gheorghe (Aganovic 75’) – Achahbar (Matei 75’), Tudorie (Rondon 70’), Varga (Safranko 63’). Antrenor: Cristiano Bergodi. Rezerve: Began, Dumitrescu, Matei, Aganovic, Ninaj, Ștefănescu, Rodriguez, Rondon, Safranko

FC Voluntari: Fernandez – Meleke, Andreș, Marticardi – Ricardinho, C. Costin, Tavares, Al. Vlad – Govea, D. Florea, V. Rață. Rezerve: M. Popa – Aliji, Armaș, Răduț, Doru Andrei, Voican, Merloi, N. Popescu, Nemec. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

 

 

 

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.