SPORT 8 august 2022

Bergodi și Ștefănescu, laureații lunii iulie conform „Gazetei Sporturilor”

de Marius Raczek | 1050 vizualizări

„Gazeta Sporturilor”, cel mai important ziar de sport din România, alcătuiește în fiecare lună un top al celor mai buni antrenori și jucători, în luna iulie câștigătorii fiind Cristiano Bergodi și Marius Ștefănescu.

Cristiano Bergodi, tehnicianul echipei Sepsi OSK, s-a impus la categoria antrenori, prin punctele acumulate din votul cititorilor, jurnaliștilor și specialiștilor. Dacă cititorii l-au preferat pe antrenorul Rapidului, Adrian Mutu, jurnaliștii și specialiștii l-au plasat pe Cristiano Bergodi înaintea fostului mare internațional. Clasamentul final la secțiunea antrenori, pentru luna iulie, arată astfel: 1. Cristiano Bergodi, 2. Adrian Mutu, 3. Gheorghe Hagi. Pe lista preliminară au mai fost Mihai Teja (FC Botoșani) și Marius Croitoru (FCU Craiova 1948).

În ceea ce-l privește pe Marius Ștefănescu, acesta a fost desemnat jucătorul lunii iulie, ca și în cazul lui Cristiano Bergodi decisive fiind voturile acordate de jurnaliștii GSP și specialiști. Marius Ștefănescu i-a devansat pe Juan Bauza (FCU Craiova 1948), Alexandru Ioniță II (Rapid București), Gabriel Debeljuh (CFR Cluj) și Ciprian Deac (CFR Cluj). Pe lista preliminară s-a mai aflat un jucător de la Sepsi OSK, căpitanul echipei, Bogdan Mitrea.

Prin această reușită, Cristiano Bergodi și Marius Ștefănescu intră în istorie, așa cum nota „Gazeta Sporturilor”, fiind singurii care reușesc dubla, după ce și-au adjudecat trofeele și în luna mai.

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.