SPORT 5 august 2022

Bergodi (Sepsi OSK): „Diferenţa de pe teren nu a fost aşa mare cum o arată rezultatul”

de Agerpres | 1334 vizualizări

Antrenorul echipei de fotbal Sepsi OSK, Cristiano Bergodi, a declarat, joi seara, după înfrângerea cu Djurgaardens IF, scor 3-1, în turul 3 preliminar al Conference League, că diferenţa din teren nu a fost aşa de mare cum o arată rezultatul final.

Până la acel penalty (n.r. - din minutul 25) a fost un meci echilibrat. Noi controlam jocul, iar ei mizau pe acele mingi lungi, nu au făcut ceva extraordinar. Dar a venit faza de la acel penalty... a fost o problemă de arbitraj, pentru că înainte trebuia oprit jocul. Noi aveam fault, iar Mitrea a fost trimis în afara terenului, în timp ce adversarul lui a rămas în teren... şi atunci a fost o neatenţie şi s-a dat penalty. Apoi 7-8 minute a fost un pic de debandadă şi am luat şi golul 2, însă ulterior am jucat noi mai bine. În repriza a doua ei au dat un gol frumos. Dar şi la 3-0 am încercat să revenim şi am dat un gol. Însă diferenţa de pe teren nu a fost aşa mare cum o arată rezultatul. Nu pot să le reproşez ceva băieţilor, până la urmă am întâlnit o echipă foarte bună care are ritm pentru că a jucat deja 16 meciuri oficiale numai în campionat”, a explicat Bergodi la postul Pro Arena.

Tehnicianul speră ca formaţia sa să reuşească o minune în partida retur şi să se califice în faza următoare a competiţiei. „Noi mergem în Suedia să câştigăm, oricum nu mai avem nimic de pierdut. Încercăm să facem o minune, în fotbal se poate întâmpla orice”, a precizat Cristiano Bergodi.

Echipa de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a fost învinsă cu scorul de 3-1 (2-0) de echipa suedeză Djurgaardens IF, joi seara, pe Arena Sepsi OSK din Sfântu Gheorghe, în prima manşă din turul al treilea preliminar al Europa Conference League la fotbal.

Manşa secundă este programată la 11 august, de la ora 20:00, la Stockholm.

 

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.