SPORT 13 decembrie 2021

Baschetbalistele de la Sepsi-SIC, bune și pe teren și în afara lui

de Iulia Drăghici - Taraș | 920 vizualizări

Campioanele de la Sepsi-SIC au făcut o surpriză, în prag de sărbători, copiilor internați la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Fogolyán Kristóf” din Sfântu Gheorghe, cărora le-au donat dulciuri și fructe. 

Pe măsură ce sărbătorile se apropie, echipa noastră de baschet se străduiește să facă mai frumos Crăciunul pentru cei mai puțin norocoși, așa că de data aceasta fetele au cumpărat dulciuri și fructe. Acestea au fost donate copiilor din secțiile de pediatrie, psihiatrie pediatrică și infectologie pediatrică ale Spitalului Județean de Urgență „Dr. Fogolyán Kristóf” din Sfântu Gheorghe. Încercăm să facem luna decembrie și sărbătorile de iarnă mai ușoare și optimiste pentru toți copiii care se află în spital în această perioadă. Cadourile au fost predate dr. Bodó Erika, medic pediatru, care ne-a asigurat că copiii (n.red. sic!) vor fi extrem de fericiți”, se arată pe pagina de Facebook a echipei. 

Ca răspuns, reprezentanții spitalului au transmis prin același mijloc că donația a ajuns la cei aproximativ 30 de copii bolnavi care așteaptă sărbătorile între pereții albi. 

Fără îndoială, baschetbalistele de la Sepsi-SIC sunt extrem de bune, cu 5 victorii în Liga Națională și 6 în Cupa României. Marile victorii pot fi obținute doar de cei cu inimă mare. Cu gândul la cei aproximativ 30 de copii bolnavi care așteaptă sărbătorile în spitalul nostru, fetele au umplut două portbagaje cu pachete cadou conținând fructe și dulciuri. Pentru că sănătatea echipei şi cea a copiilor este importantă, cadourile au fost predate medicului pediatru dr. Erika Bodó, şi au ajuns deja la copii. În preajma sărbătorii iubirii, mulțumim (şi în numele copiilor) pentru mărinimia de care fetele de la Sepsi-SIC au dat dovadă! La rândul nostru, vă dorim sărbători fericite! Sunteți super!”, este mesajul transmis de spital. 

Iulia Drăghici – Taraș 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.