SPORT 10 aprilie 2023

Baschet feminin: KSE Târgu Secuiesc mai poate spera doar la locul șapte

de Marius Raczek | 883 vizualizări

Deși în doua partidă cu Universitatea Cluj, KSE Târgu Secuiesc obținuse o frumoasă victorie, al treilea meci, și cel decisiv, a revenit clujencelor, astfel echipa covăsneană mai poate lupta pentru cel mult poziția a șaptea la finalul Ligii Naționale de Baschet Feminin.

Universitatea Cluj câștigase prima partidă a seriei, dar KSE Târgu Secuiesc s-a impus în meciul revanșă, astfel că întâlnirea decisivă pentru calificarea în partida locurilor 5-6 a avut loc în Sala Horia Demian. În fața propriilor suporteri, clujencele au câștigat la scor, 71-59 (21-11, 21-15, 26-9, 12-24), distanțându-se decisiv în sfertul al treilea. Pentru echipa pregătită de Ljubomir Kolarevic și Farkas Alpár principalele marcatoare au fost: Biszak (20 de puncte), Hawks (11 puncte) și Bara Németh (7 puncte).

Astfel, KSE Târgu Secuiesc o va întâlni pe BC Sirius Mureșul Târgu Mureș în partidele care vor decide ocupantele locurilor șapte, respectiv opt, în ierarhia finală a sezonului 2022-2023 în Liga Națională de Baschet Feminin.

Sursa foto: Facebook/KSE Basket. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.