SPORT 15 martie 2015

Avem handbaliști de perspectivă

de Székely Emőke | 753 vizualizări

Cupa Selecționatelor de Serie la handbal – un eveniment de succes la Sfântu Gheorghe

Avem handbaliști de perspectivă – aceasta este concluzia celor 4 zile pline de handbal la Sfântu Gheorghe, unde Federația Română de Handbal, Asociația Pentru Comunitate și Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe au organizat Cupa Selecționatelor de Serie la juniori 3, băieți.

La eveniment au participat 12 echipe, fiecare fiind compusă de selecționata unei serii din cele 12 participante în Campionatul Național. Formațiile au fost împărțite în două grupe, apoi s-au disputat partidele pentru locuri, iar primele două clasate din fiecare grupă au jucat încrucișat semifinalele, apoi finalele. La finele maratonului handbalistic reprezentanții FRH s-au arătat mulțumiți de ceea ce au văzut, spunând că din cei 180 de participanți au descoperit viitorii membri ai Lotului Național.

Organizatorii au acordat premii celor mai buni sportivi, precum și echipelor care au jucat în ultimul act al competiției, și anume echipa F și echipa E, scorul finalei a fost de 31-28 (16-11) pentru echipa F, formată din jucători din Băilești și Argeș, aceștia învingând handbaliști din capitală.

Selectie handbal martie 2015 - 1

„Din punctul de vedere al Federației Române de Handbal, competiția a fost foarte reușită, scopul nostru fiind acela de a-i vedea la lucru pe cei mai buni handbaliști, și considerăm că din ei s-au evidențiat mai mulți jucători. Datoria noastră este să îi dezvoltăm, și în mod cert de aici va fi ales viitorul lot pentru Centrul de Excelență. Concluzionând, pot spune că scopul acestui eveniment a fost atins. Pe această cale aș vrea să le mulțumesc celor care s-au implicat în organizarea evenimentului, am avut parte de condiții bune, suntem mulțumiți” – ne-a declarat reprezentantul FRH, Alexandru Dia.

Acesta a adăugat că și cei 3 sportivi din Sfântu Gheorghe, George Chira, Corneliu Corodeanu și Cătălin Antonescu, au fost remarcați de cei de la FRH, și dacă vor munci, pot ajunge handbaliști de top.

De asemenea, Dia a menționat că și pe viitor au în vedere organizarea de competiții asemănătoare la Sfântu Gheorghe.

Asociaţia Pentru Comunitate doreşte să le mulţumească tuturor colaboratorilor care au ajutat la buna desfăşurare a evenimentului.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.