SPORT 11 noiembrie 2022

Au început și juniorii partidele din Cupa României

de Marius Raczek | 493 vizualizări

La categoriile de vârstă U16, U17 și Tineret, au început partidele contând pentru Cupa României, bilanțul pentru clubul Sepsi OSK fiind două remize și o înfrângere.

La categoria de vârstă U16, sistemul de disputare este cel cu partide eliminatorii. Sepsi OSK a întâlnit în prima fază, a șaisprezecimilor, pe Viitorul Cluj, în fața căreia a cedat cu rezultatul de 3-0. Astfel, pentru următoarea fază a competiției s-a calificat echipa din Cluj-Napoca.

La categoria de vârstă U17, Sepsi OSK face parte din Grupa B-Vest, alături de AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, Universitatea Craiova, Universitatea Cluj, Kids Tâmpa Brașov și FC Argeș. În prima partidă, Sepsi OSK a remizat, în deplasare, la Universitatea Craiova, rezultat 3-3, după ce la pauză conducea cu 2-0. Autorii golurilor au fost: Toma, Fadei și Ghimbovschi.

Și la categoria Tineret echipele au fost împărțite geografic pe grupe, componența fiind identică cu cea de la U17. Tot în Bănie, Universitatea Craiova și Sepsi OSK au terminat la egalitate, 1-1. Golul echipei noastre a fost reușit de Toma.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.