SPORT 9 noiembrie 2023

Au început partidele din Cupa Elitelor

de Marius Raczek | 723 vizualizări

Echipele de juniori ale clubului Sepsi OSK au început parcursul în Cupa Elitelor, în prima etapă a competiției înregistrând o victorie, o remiză și două înfrângeri.

La categoriile de vârstă U15 și U16, s-a consemnat o dublă cu Politehnica Iași, ambele partide fiind disputate de Sepsi OSK în deplasare. În Cupa Elitelor U15, ieșenii s-au impus cu 4-2, pentru alb-roșii golurile avându-i ca autori pe Floroi și Matei. La U16 rezultatul a fost egal, 2-2, grație dublei reușite de Batzula. Atât la U15, cât și la U16, Sepsi OSK se află într-o grupă din care mai fac parte: FC Botoșani, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, FC Bacău, Suporter Club Oțelul Galați și desigur Politehnica Iași.

În Cupa Elitelor U17, respectiv Tineret, Sepsi OSK a primit vizita echipelor similare ale clubului CFR Cluj. La U17 Sepsi OSK a obținut o frumoasă victorie, rezultat 3-0, prin golurile marcate de Mihoreanu, Tanczos și Varga. În schimb la Tineret, clujenii au plecat victorioși, scor 5-2, pentru alb-roșii marcând Gyulai și Bena. La ambele categorii de vârstă Sepsi OSK a fost repartizată în Grupa A Vest, alături de: AFK Csikszereda, Kids Tâmpa Brașov, Universitatea Cluj, Viitorul Cluj și CFR Cluj.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.