SPORT 23 ianuarie 2018

Atleții au intrat în focurile Naționalelor de sală

de Covasna Media | 661 vizualizări

La sala de atletism din incinta Complexului Sportiv Național „Lia Manoliu” din București, s-a desfășurat prima etapă a Campionatelor Naționale de atletism în sală. Rezultatele cele mai bune, obținute de către atleții legitimați la CSM Sf. Gheorghe, au fost următoarele:

- Lucia Grecu, săritura în lungime, locul 13, 4.47 metri

- Cosmin Trofin, 800 metri, locul 1, 1:51:38 minute

- Andrei Ștefana 3000 metri, locul 5, 8:58:17 minute

Rezultatele enumerate mai sus sunt bune, însă trebuie subliniat faptul că aceste concursuri de început de an au rolul de a-i scăpa pe atleți de lanțuri. Această expresie metaforică este specifică practicanților de probe atletice și are înțelesul unor concursuri prin care se pulverizează emoțiile și se revine în forma competițională, după câteva luni de inactivitate oficială.

Toți cei trei atleți care au reprezentat județul Covasna, la această competiție, sunt dublu legitimați. Luiza Grecu concurează și pentru Palatul Național al Copiilor București, Cosmin Trofin are afiliere și la Clubul Sportiv al Armatei Steaua București, în timp ce pe Andrei Ștefana îl regăsim și între sportivii de la CSM Craiova.

Etapa a II-a a Campionatelor Naționale de sală va avea loc la finele săptămânii viitoare, în timp ce finala, pentru seniori, tineret și juniori I, este programată în primul week-end al lunii februarie.

Cristian Frisk

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.