SPORT 14 mai 2014

Atleta Blázer Imola se pregătește pentru Trialul Olimpic de la Baku

de Székely Emőke | 614 vizualizări

blazer imola mai 2014

Atleta Clubului Sportiv Școlar din Sfântu Gheorghe, Blázer Imola, va participa joi la Balcaniada de la Sofia, unde va alerga în proba de 400 de metri plat. Antrenorul ei, Mircea Buhlea, spune că această competiție este doar o testare pentru Imola, dar că sportiva are șanse la o medalie.

„La Balcaniada de atletism destinată juniorilor II nu există proba de 400 de metri garduri, proba în care concurează de obicei Imola, de aceea am înscris-o la 400 de metri plat. Pentru noi acest concurs este o bună ocazia pentru a ne verifica înaintea deplasării la Baku de la finalul acestei luni. Acolo Imola va participa la Trialul Olimpic, iar dacă va termina cursa pe unul din primele 5 locuri, se va califica la Jocurile Olimpice ale Tineretului care vor fi organizate în vară la Beijing” – ne-a declarat antrenorul Mircea Buhlea.

Blázer Imola este multiplă campioană națională, iar obiectivul propus pentru acest an este calificarea la competiția din China, unde de altfel speră să aibă o evoluție cât mai bună.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.