SPORT 16 iunie 2023

AS Prima Brăduț, un meci dificil la Industria Galda de Jos

de Marius Raczek | 941 vizualizări

Câștigătoarea ediției 2022-2023 a Ligii 4 Covasna, AS Prima Brăduț, va disputa barajul de promovare în Liga 3, sâmbătă fiind programată prima manșă, în deplasare, la Industria Galda de Jos.

AS Prima Brăduț a făcut un sezon foarte bun, practic în cele 26 de etape a pierdut doar de două ori, niciodată însă în partidele cu CSO Baraolt, fosta campioană a județului, pe care a devansat-o în clasamentul final cu 11 puncte. Acum a venit timpul pentru o nouă provocare, barajul de acces în Liga 3. Sezonul trecut, Covasna a fost reprezentată de CSO Baraolt, care a cedat fără drept de replică, în dubla manșă cu CSU Alba Iulia, pierzând cu 11-2 în deplasare, respectiv cu 7-1 pe propriul teren.

Și de această dată va fi o confruntarea Covasna-Alba, adversara Primei Brăduț fiind Industria Galda de Jos (un nume ciudat, totuși, venind de undeva din trecut). Galben-albaștrii, adică Industria, s-au impus în Liga 4 Alba, cu 21 de victorii din 26 de partide disputate, având la final șase puncte avans față de ocupanta poziției secunde, ACS Viitorul Sântimbru. În 2014, Industria Galda de Jos a promovat în Liga 3, și s-a menținut până în 2021, având experiența a șapte sezoane consecutive în al treilea eșalon valoric.

Barajul de promovare în Liga 3 se dispută în dublă manșă, turul fiind programat sâmbătă, 17 iunie, de la ora 18:00, la Galda de Jos, returul urmând a avea loc pe 24 iunie la Brăduț.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.