SPORT 10 septembrie 2024

Andres Dumitrescu, din nou la Sepsi

de Iulia Drăghici - Taraș | 970 vizualizări

Fundașul Andres Dumitrescu va face parte din lotul echipei Sepsi OSK și în acest sezon. Anunțul a fost făcut de club, pe pagina de Facebook. 

„Andres Dumitrescu, fundașul în vârstă de 23 de ani, s-a întors la Sepsi OSK sub formă de împrumut, de la echipa Slavia Praha, până la finalul acestui sezon”, este mesajul transmis luni de Sepsi OSK. 

Tot luni, Sepsi a prezentat un alt împrumut pentru un sezon. Este vorba despre Omar El Sawy, mijlocașul ofensiv, în vârstă de 20 de ani, care vine de la Rapid. 

În ceea ce îl privește pe Dumitrescu, știm că Slavia Praga l-a cumpărat de la Sepsi în toamna anului 2023 în schimbul a un milion de euro. „Însă, fundașul stânga nu s-a acomodat în Cehia (a evoluat doar în 8 partide), astfel că a fost trimis sub formă de împrumut la formația din Covasna (unde a jucat 19 meciuri)”, potrivit digisport.ro.

Sport.ro scrie că „în ianuarie, Sepsi l-a împrumutat pe Dumitrescu de la Slavia pentru jumătate de sezon. Fundașul s-a întors în această vară la formația din capitala Cehiei, însă doar teoretic, având în vedere că nu a intrat în planurile clubului.

Luni, în ultima zi de mercato, Sepsi a obținut un nou împrumut al lui Andres Dumitrescu, care va concura pentru titularizare cu Florin Ștefan”. 

Tot în rândul revenirilor la echipă anunțate recent se numără și fostul antrenor al Sepsi OSK, Nagy Sándor, care va fi membru al stafului de antrenori de la academie. 

Fanii, și nu numai, așteaptă însă acum să afle și cine va ocupa postul de antrenor principal, după ce recent Sepsi s-a despărțit de Bernd Storck.

Teme articol: Sepsi OSK transferuri
Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.