SPORT 6 septembrie 2023

Andres Dumitrescu a plecat, s-a întors Florin Ștefan

de Marius Raczek | 1027 vizualizări

În aceste zile Sepsi OSK a anunțat două modificări în lotul echipei: despărțirea de tânărul fundaș Andres Dumitrescu, dar și revenirea, tot a unui fundaș, Florin Ștefan.

Rezultatele bune din ultima vreme ale clubului Sepsi OSK au atras atenția multor cluburi asupra componenților lotului. Astfel, Andres Dumitrescu, cu aproape 70 de partide jucate pentru Sepsi OSK, a intrat în vizorul cehilor de la Slavia Praga, cei care au și reușit să obțină acordul de transfer. Venit în 2020 la Sfântu Gheorghe, Andres Dumitrescu și-a adus contribuția la toate cele patru trofee majore cucerite de alb-roșii, de două ori Cupa României, respectiv cele două Supercupe ale României.

Sepsi OSK a acoperit imediat golul din efectivul de jucători și l-a transferat pe Florin Ștefan, cel care revine astfel la Sfântu Gheorghe. Fundașul stânga, originar din Slatina, a mai evoluat la Sepsi OSK în perioada 2018-2021, după care a îmbrăcat tricoul echipelor CFR Cluj și Rapid București. Florin Ștefan, care are și o selecție pentru echipa națională a României, a semnat un contract valabil pe o perioadă de doi ani.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.