SPORT 22 august 2023

Andrei Drăgan, MVP-ul Supercupei României la handbal

de Marius Raczek | 1169 vizualizări

Câștigător al Cupei României cu CSM Constanța, Andrei Drăgan, handbalistul născut la Sfântu Gheorghe, s-a remarcat din nou. A fost desemnat MVP-ul Supercupei la handbal masculin.

Supercupa României la handbal masculin s-a disputat într-un format nou, de Final Four, partidele fiind găzduite de Sala Dinamo. Prezent în competiție a fost și Andrei Drăgan, care s-a născut și a pornit spre handbalul de performanță din Sfântu Gheorghe, alături de echipa sa CSM Constanța, deținătoarea Cupei României.

În semifinale, CSM Constanța a întors scorul de la pauză, 11-17, și s-a impus cu 27-24 în fața celor de la Minaur Baia Mare, două goluri fiind reușite de Andrei Drăgan. Finala cu Dinamo București, campioana en-titre, a fost echilibrată, bucureștenii, cei care domină în ultimii ani competiția internă, impunându-se la limită cu 26-25.

În ciuda înfrângerii suferite de CSM Constanța, o echipă în reală urcare în ultima vreme, MVP-ul finalei a fost desemnat Andrei Drăgan, coordonatorul trupei de la malul mării remarcându-se pe lângă jocul foarte bun și cu patru goluri marcate.

Felicitări, Andrei!

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.