SPORT 4 septembrie 2023

Aganovic o răpune pe UTA

de Marius Raczek | 699 vizualizări

În etapa a 8-a din Superliga, Sepsi OSK a reușit să obțină o victorie in extremis, 1-0 cu UTA Arad, grație golului marcat de Aganovic în al treilea minut de prelungiri.

Partida a început echilibrat, iar oaspeții au arătat clar că doresc să obțină puncte la Sfântu Gheorghe. Până spre finalul primei reprize au fost puține situații de poartă, practic nicio ocazie clară de a marca pentru niciuna dintre echipe. În minutul 33 Iacob a scos reluarea lui Safranko, apoi, în replică, atacantul arădenilor, Cooper, a trimis în bară, și astfel la cabine s-a intrat cu rezultatul de 0-0.

Nici partea secundă nu a fost diferită, din perspectiva exprimării în teren, Sepsi OSK găsind cu greu drumul spre poarta oaspeților care au rămas periculoși pe contraatac. Prima ocazie a venit la șutului lui Fabry din lovitură liberă, apoi Iacob a intervenit cu șansă la balonul expediat de Ninaj. În al treilea minut de prelungiri, însă, alb-roșii au beneficiat de o lovitură liberă, și Aganovic a șutat perfect pentru golul care a decis soarta partidei. La ultima fază, totuși, la o greșeală a lui Ninaj, Stahl putea egala, din fericire balonul trecând pe lângă poartă.

Sepsi OSK rămâne în continuare singura echipă neînvinsă din Superliga, și cu 12 puncte acumulate, dar cu două partide mai puțin disputate, a urcat pe poziția a șasea în clasament.

Superliga, Etapa 8

Sepsi OSK-UTA Arad 1-0 (0-0)

Arbitru: Marcel Bîrsan, Asistenți: Radu Ghinguleac, Marius Marchidanu

A marcat: Aganovic (90’+3)

Cartonașe galbene: Rodriguez (59’), Bălașa (82’) – Fabry (87’)

Sepsi OSK: Niczuly – D. Ciobotariu, Bălașa (Aganovic 29’), Ninaj, Oteliță – N. Păun (Gheorghe 60’), J. Rodriguez, Alimi – R. Varga (Debeljuh 60’), Safranko (Fr. Junior 80’) , M. Ștefănescu (Rondon 80’). Antrenor: Liviu Ciobotariu

UTA: Fl. Iacob – Diogo Rodrigues, Benga (Stanciu 77’), Stolnik, Dumitrașcu – Marku (Carp 46’), Marcelo Freitas, Fabry – R. Pop (Mihai 46’), Cooper (Vucenovic 62’), Micovschi (Stahl 62’). Antrenor: Mircea Rednic.

Foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.