SPORT 12 februarie 2019

AFK Csikszereda Miercurea Ciuc ar putea juca sfertul de finală din Cupa României la Sf. Gheorghe

de Covasna Media | 2273 vizualizări

La finele lunii februarie vor avea loc, în manșă unică, sferturile de finală ale Cupei României la fotbal. Sepsi OSK Sf. Gheorghe va primi replica puternicei CFR Cluj, pe 27 februarie, cu începere de la ora 20.00, pe Stadionul Municipal din Sf. Gheorghe.

O zi mai târziu, de la aceeași oră, echipa de liga a III-a AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, întâlnește pe Universitatea Craiova, în aceeași fază a competiției.

Jocul dintre harghiteni și olteni ar putea avea loc la Sf. Gheorghe, tot pe Stadionul Municipal. Partida cade, regulamentar, în organizarea echipei de ligă inferioară, însă este televizată. Astfel, ciucanii sunt obligați fie să închirieze din nou o instalație mobilă de nocturnă, fie să aleagă alt stadion unde să fie gazdă. Cum la precedentul meci în nocturnă, cu Dinamo, în optimile de finală, luminozitatea nu a fost grozavă, reprezentanții televiziunilor s-au declarat nemulțumiți de această soluție. Astfel, devine plauzibilă varianta în care AFK Csikszereda Miercurea Ciuc ar alege o localitate învecinată, Sf. Gheorghe de exemplu, unde toate condițiile pentru organizare și televizare sunt îndeplinite la cei mai înalți parametri calitativi. Ar mai exista și varianta ca meciul să aibă loc pe Stadionul ”Ion Oblemenco” din Craiova, așa cum oltenii au practicat în primul tur, când au eliminat echipa de ligă secundă Sportul Snagov.

Până la urmă, acesta sunt doar speculați, deoarece harghitenii vor căuta, cu toate eforturile financiare și organizatorice de rigoare, să asigure publicului local un alt meci de gală, contra deținătoarei en-titre a trofeului.

AFK Csikszereda Miercurea Ciuc luptă și pentru promovarea în liga secundă, antrenor principal fiind Valentin Suciu, fostul tehnician de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Vom reveni cu amănunte pe marginea acestui subiect.

Foto arhivă

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.