SPORT 1 martie 2023

Adnan Aganovic, în echipa ideală a etapei

de Marius Raczek | 757 vizualizări

În etapa a 27-a din Superliga, Sepsi OSK a obținut trei puncte importante, care o mențin în lupta pentru un loc în Play-Off, remarcatul din victoria cu FC Hermannstadt fiind Adnan Aganovic, nominalizat în echipa ideală a rundei.

Sepsi OSK a avut o partidă extrem de dificilă, văzându-se egalată în minutul 77, minut din care a fost nevoită să evolueze și cu un jucător mai puțin. În aceste condiții, pe lângă cele trei puncte vitale, victoria cu FC Hermannstadt este și una de moral, pentru o echipă care s-a impus în inferioritate numerică. Cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat, Sepsi OSK are cinci puncte avans față de FC U Craiova 1948, iar cele mai grele partide acum urmează, cu Farul Constanța, CFR Cluj și FCSB.

Titlul de jucătorul meciului, în partida Sepsi OSK-FC Hermannstadt, i-a revenit lui Adnan Aganovic. De asemenea, mijlocașul croat a fost nominalizat și în echipa ideală a etapei de către Liga Profesionistă de Fotbal, care și-a motivat astfel alegerea: „Adnan Aganovic - A marcat un gol şi a scos un penalty. Jucătorul croat face un sezon foarte bun, fiind printre cei mai productivi din lotul covăsnenilor”. În acest sezon, Adnan Aganovic a fost prezent în 24 din cele 27 de partide disputate de Sepsi OSK în Superliga.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.