SPORT 15 februarie 2023

Adnan Aganovic în echipa ideală a etapei

de Marius Raczek | 993 vizualizări

Partida din etapa a 25-a din Superliga, cu Chindia Târgoviște, a adus un punct pentru Sepsi OSK, însă, la capitolul individualități, Liga Profesionistă de Fotbal i-a remarcat pe Pavol Safranko și Adnan Aganovic.

Așa cum anticipam, partida cu Chindia Târgoviște nu a fost una ușoară, elevii lui Toni Petrea, neînvinși de la reluarea competiției, au dat o replică pe măsură și la Sfântu Gheorghe. Chiar dacă la minusuri trecem cele două puncte pierdute, și tocmai acasă, ca pozitivă este atitudinea echipei, care a revenit de la 0-2 și cu puțină atenție putea chiar întoarce soarta partidei. A fost un 2-2 din care vom vedea la final cine a avut de câștigat, și cine de pierdut. Cert este că așteptăm cu mult interes decizia de astăzi, în privința partidei cu FC U Craiova 1948; până atunci, poziția a șasea este amenințată de principalele urmăritoare: Petrolul, FC U Craiova 1948 și FC Botoșani.

Vorbind de părți pozitive, Pavol Safranko, cel care a marcat golul egalizator, al treilea pentru Sepsi OSK în acest sezon din Superliga, a fost desemnat jucătorul partidei. Cu toate acestea, el nu se regăsește în echipa ideală a rundei, alcătuită de Liga Profesionistă de Fotbal, în schimb a fost nominalizat Adnan Aganovic, cu motivația: „A reuşit a șasea pasă de gol din campionatul curent, fiind cel mai bun din lotul covăsnenilor la acest capitol”. Am mai putea adăuga aici, noi, că Sepsi OSK are nevoie de jocul lui Marius Ștefănescu, care s-a simțit din momentul intrării sale, imediat după pauză.

Cum spuneam, așteptăm verdictul Comisiei de Disciplină, dar mai ales următoarea etapă, prima din seria de foc care va urma și va începe cu o deplasare la FC Botoșani.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.