SPORT 21 septembrie 2022

Achahbar, Rondón și Tudorie, în echipa ideală a etapei a 11-a

de Marius Raczek | 909 vizualizări

Sepsi OSK a obținut cea mai categorică victorie din istoria sa, 7-0 cu FC Botoșani, în etapa a 11-a din Superliga, trei dintre cei care au contribuit la acest succes, Anass Achahbar, Mario Rondón și Alexandru Tudorie, fiind nominalizați în echipa ideală a rundei.

După o serie de trei înfrângeri consecutive, se părea că șirul insucceselor pentru Sepsi OSK nu se mai termină, dar în ultimele două etape elevii lui Cristiano Bergodi au revenit și au readus zâmbetul pe buzele suporterilor. Cu siguranță, însă, victoria cu FC Botoșani va rămâne una specială, căci nu în fiecare zi se întâmplă să câștigi cu 7-0. Dincolo de alte considerații, Sepsi OSK a ajuns pe poziția a șaptea în clasament și parcă se vede altfel lupta pentru un loc în Play-Off.

Liga Profesionistă de Fotbal, cea care desemnează jucătorul meciului, respectiv echipa ideală a etapei, și-a ațintit, așa cum era și normal după un astfel de rezultat, privirea spre trei jucători de la Sepsi OSK, Anass Achahbar, Mario Rondón și Alexandru Tudorie. Aceștia se regăsesc în formula ideală a etapei cu următoarele argumente, conform realizatorilor: „Anass Achahbar - Introdus pe teren în partea secundă, a contribuit la cel mai clar succes din istoria covăsnenilor în prima ligă, cu un gol şi o pasă decisivă. Mario Rondón - Două goluri şi un penalty scos. A fost un meci special pentru vârful grupării din Sf. Gheorghe, asta deoarece a bifat cea de a 100-a prezenţă în campionatul României. Alexandru Tudorie (Sepsi OSK / 26 de ani) - Deşi a evoluat doar 23 de minute, a înscris de două ori şi a oferit o pasă decisivă spectaculoasă”. Să mai punctăm și faptul că Mario Rondón a fost MVP-ul partidei Sepsi OSK-FC Botoșani.

Pentru Superliga urmează o mică pauză, fiind programate partide ale echipei naționale, Sepsi OSK urmând să revină pe teren în data de 1 octombrie, ora 18.00, când va evolua în deplasare la FC Hermannstadt.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.