SPORT 17 octombrie 2022

Acasă la campioana en-titre

de Marius Raczek | 522 vizualizări

Sepsi OSK va avea parte de o nouă partidă dificilă: în etapa a 14-a din Superliga alb-roșiii vor evolua în deplasare la CFR Cluj, campioana en-titre.

Învinsă la Sfântu Gheorghe de Farul Constanța, liderul clasamentului, Sepsi OSK va avea în față un nou adversar de calibru, CFR Cluj, campioana en-titre. În momentul de față, Sepsi OSK ocupă poziția a cincea, însă ierarhia Superligii va reda adevărata poziționare după disputarea restanțelor. Chiar și așa, trupa lui Cristiano Bergodi e în cărți pentru Play-Off, dar mai multe vom ști după seria infernală începută cu Farul, continuată cu CFR Cluj și care se va încheia cu FCSB, atunci când se va trage linie și în privința turului sezonului regulat.

Cu trei partide restante, CFR Cluj este, totuși, pe locul trei în clasament, iar dacă se va impune în toate partidele restante ar putea urca lângă Farul Constanța. Programul clujenilor este încărcat, iar de acest lucru ar putea profita Sepsi OSK, elevii lui Dan Petrescu venind după o partidă din Conference League. Desigur, la fel de valabilă este și afirmația că trupa din Gruia are moral, succesul cu 2-0 în fața Slaviei Praga fiind un rezultat demn de luat în seamă.

Istoricul confruntărilor directe, în campionat, consemnează 15 partide, dintre care 12 victorii au revenit CFR-ului, două întâlniri s-au terminat la egalitate, Sepsi OSK câștigând o singură dată. Acea victorie, însă, este una memorabilă, obținută în 2021, faza de Play-Off, chiar în Gruia, prin golul lui Safranko. Desigur, cea mai plăcută amintire va rămâne finala de Super Cupă, disputată în debutul acestui sezon, când Sepsi OSK a învins cu 2-1, la Arad, cu reușitele lui Matei și Rondon.

Partida CFR Cluj-Sepsi OSK se va disputa astăzi, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, cu începere de la ora 21:00.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.