SPORT 25 martie 2013

A început sezonul de raliuri. Echipajul Szabó/Maior a urcat pe podium la Braşov

de Székely Emőke | 674 vizualizări

La sfârșitul săptămânii trecute s-a dat startul unui nou sezon de raliuri. Printre concurenții care au luat startul în Raliul Braşovului s-a numărat și echipajul covăsnean Szabó Csongor și Robert Maior. Cei doi s-au clasat pe locul doi în cursa aferentă categoriei lor, iar în clasamentul open au ocupat locul 14.

„A fost o cursă grea din cauza condițiilor meteo, dar din fericire am reușit să trecem linia de sosire. Ne-am propus să câștigăm categoria noastră, însă nu a fost să fie, am ieșit pe locul doi, ceea ce nu este totuși un rezultat rău pentru început de sezon. Le mulțumim mecanicilor pentru setările pe care le-au făcut, mașina a fost în stare foarte bună. De asemenea le mulțumesc celor care au făcut posibilă prezența noastră la Raliul Brașovului, Ferroli România, Brenntag, Instalcarpatica, Intaldac, Szabóék și Gother Service” – ne-a declarat Szabó Csongor.

Următoarea etapă va avea loc pe între 12-13 aprilie la Timișoara, unde echipajul Szabó/Maior speră să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Szabó Csongor și Robert Maior. Cei doi s-au clasat pe locul doi în cursa aferentă categoriei lor

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.