SPORT 27 octombrie 2023

A doua victorie consecutivă

de Marius Raczek | 776 vizualizări

În etapa a 14-a din Superliga, Sepsi OSK s-a impus în deplasare la FC Voluntari, astfel că elevii lui Liviu Ciobotariu au reușit să lege două victorii consecutive după o perioadă grea în care alb-roșii înregistraseră șase înfrângeri la rând.

Partida nu a fost spectaculoasă, dar Sepsi OSK a știut să-și joace șansa, și mai ales să plece de pe terenul celor de la FC Voluntari cu cele trei puncte, obiectiv exprimat înaintea disputei de antrenorul Liviu Ciobotariu. Încă din startul jocului, Sepsi OSK a presat trupa ilfoveană, astfel că deschiderea scorului a venit repede, încă din minutul 5. La o greșeală a lui Paz, Ștefănescu a intrat în posesia balonului, l-a depășit pe Fernandez și a marcat din unghi. Cu trecerea timpului, partida s-a echilibrat, până la pauză, practic, mai putându-se consemna șutul lui Carnat, în plasa laterală.

În partea secundă, Dumiter, de la gazde, a marcat, dar în urma consultării VAR, golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Lovitura de grație a reușit-o Sepsi OSK, în minutul 76, când Ștefănescu a centrat, Safranko nu a ajuns la balon, dar Fernandez nu a reușit să intervină, și acesta a intrat în poartă. FC Voluntari putea reduce diferența, dar, din lovitură liberă, Florea a trimis în bara transversală.

Pentru Sepsi OSK următoarea partidă din Superliga, în etapa a 15-a, ultima a turului sezonului regulat, va avea loc în data de 4 noiembrie, la Sfântu Gheorghe, cu Petrolul Ploiești.

Superliga, Etapa 14

FC Voluntari-Sepsi OSK 0-2 (0-1)

Arbitru: Horia Mladenovici, Asistenți: Bogdan Gheorghe, Cosmin Vatamanu

A marcat: Ștefănescu (5’, 76’)

Cartonașe galbene: Paz (53’), Armaș (53’) - J. Rodriguez (43’), I. Gheorghe (63’)

FC Volunari: J. Fernandez - Ricardinho, Paz, Armaș - Boboc, Rață (Răduț 80’), Crepulja, D. Andrei (Popescu 87’), Carnat (Niță 87’) - Nemec, Dumiter (Florea 65’). Antrenor: Ilie Poenaru

Sepsi OSK: Niczuly - Oroian (Rența 46), D. Ciobotariu (I. Gheorghe 46’), Kecskés, Fl. Ștefan - J. Rodriguez (Bălașa 72’), Ninaj – Aganovic (Varga 64’), Alimi, Ștefănescu – Debeljuh (Safranko 64’). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.