SPORT 3 aprilie 2023

A doua înfrângere în Play-Off

de Marius Raczek | 533 vizualizări

În etapa a 2-a din Play-Off-ul Superligii, Sepsi OSK a pierdut cu rezultatul de 2-1 în fața echipei FCSB și rămâne fără puncte acumulate în partea secundă a campionatului.

Sepsi OSK a intrat bine în joc și, după un șut în bară a lui Aganovic, a reușit deschiderea scorului. Din interiorul careului, Ștefănescu a șutat, balonul s-a lovit de Radunovic și a intrat în poarta lui Târnovanu, când trecuseră doar șase minute de la startul partidei. Replica oaspeților a venit imediat, Olaru a expediat un șut de la distanță, balonul a fost deviat, și atent, Compagno, a lobat peste Niczuly. Partida a continuat într-un ritm bun, dar Păun a ratat incredibil din centrarea lui Dimitrov șansa ca Sepsi OSK să treacă din nou în avantaj. Și în loc de 2-1 pentru covăsneni, la faza imediat următoare Coman a făcut 1-2, șutul său la colțul lung învingându-l pe Niczuly. După reușita bucureștenilor, intensitatea partidei a scăzut, singura ocazie notabilă fiind șutul lui Păun, scos de sub bară de Târnovanu.

După pauză, partida nu a mai fost la fel de spectaculoasă ca în prima ei parte, FCSB căutând să-și securizeze victoria, iar Sepsi OSK, prea puțin prezentă în situații de finalizare pentru a putea spera la un rezultat pozitiv. Totuși, chiar și în aceste condiții, elevii lui Cristiano Bergodi au avut șansa lor. În minutul 63, Dumitrescu a centrat și șutul lui Aganovic a ajuns la Safranko care a trimis în poartă. După consultarea sistemul VAR însă, golul a fost anulat pe motiv de offside la atacantul slovac. Apoi, cu zece minute înainte de final, Rondon a scos pentru șutul lui Papa, dar Târnovanu a salvat-o din nou pe FCSB.

Sepsi OSK a pierdut și cea de-a doua partidă disputată în Play-Off, gândurile îndreptându-se acum către sfertul de finală din Cupa României, care va avea loc joi, la Sfântu Gheorghe, împotriva celor de la CS Mioveni,

Superliga, Play-Off, Etapa 2

Sepsi OSK-FCSB 1-2 (1-2)

Arbitru: Sebastian Colțescu, Asistenți: Ciprian Danșa, Daniel Mitruți

Au marcat: Radunovic (6’-autogol), Compagno (8’), Coman (19’)

Cartonașe galbene: Gheorghe (90+3), Coman (21)

Sepsi OSK: Niczuly - Dimitrov, Bălașa, Ninaj, A. Dumitrescu - Aganovic, N. Păun, J. Rodriguez (Papa 64’) - Safranko, Tudorie (Rondon 67’), Ștefănescu (Gheorghe 81’). Antrenor: Cristiano Bergodi.

FCSB: Târnovanu - Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Ad. Șut (Cristea 77’), Edjouma (Ov. Popescu 46’) – Cordea (Miculescu 46’), Compagno, Fl. Coman (Crețu 82’). Antrenor: Elias Charalambous.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.