SPORT 31 august 2022

A doua înfrângere consecutivă pentru Sepsi OSK

de Marius Raczek | 867 vizualizări

În etapa a 8-a din Superliga, la Târgu Jiu, Sepsi OSK a pierdut cu 1-0 partida disputată cu FCU Craiova 1948, o înfrângere după un gol primit pe nedrept, dar care a stabilit învingătoarea.

Sepsi OSK a intrat mai bine în joc și prima ocazie i-a aparținut lui Matei, după o lovitură liberă, dar Popa a intervenit cu succes. Tot covăsnenii au fost, apoi, mai aproape de gol, dar Tudorie se afla în offside când a introdus balonul în poarta gazdelor. Și FCU Craiova 1948 a avut un gol anulat pentru o poziție în afara jocului, iar în replică Păun a nimerit bara transversală. La pauză, totuși, oltenii au intrat în avantaj cu reușita lui Sidibe, chiar dacă preluarea acestuia a fost urmată de un henț evident, nesancționat nici de arbitrii VAR.

În partea secundă, elevii lui Marius Croitoru au reușit cu succes să apere rezultatul înscris pe tabela de marcaj la pauză. Sepsi OSK a încercat să revină, având și avantaj numeric după eliminarea lui Sidibe, dar cea mai mare ocazie s-a consemnat în minutul 81, când lovitura de cap a lui Bălașa a fost respinsă de Popa.

Cu două înfrângeri consecutive, elevii lui Cristiano Bergodi au ajuns pe poziția a noua în clasament.

În următoarea etapă, Sepsi OSK va evolua pe propriul teren cu CS Mioveni, partidă programată vineri, 2 septembrie, cu începere de la ora 18:45.

Superliga, Etapa 8

FCU Craiova-Sepsi OSK 1-0 (1-0)

Arbitru: Horațiu Feșnic, Asistenți: Valentin Avram, Alexandru Cerei

A marcat: Sidibe (44’)

Cartonașe galbene: Sidibe (45’+5, 69’), Ganea (88’) - Ninaj (45’+4)

Cartonaș roșu: Sidibe (69’)

FCU Craiova 1948: Popa - Negru, Duarte, Grigore, Huyghebaert - Asamoah, Albu (Papadopoulos 79’) - Sidibe, Iancu (Ganea 79’), Van Durmen (Bahassa 65’) – Bălan (Marquet 65’). Antrenor: Marius Croitoru

Sepsi OSK: Niczuly - Dimitrov, Ninaj, Bălașa, Dumitrescu (Ispas 46’) – Matei (Achahbar 62’), Păun, Rodriguez (Aganovic 62’) – Bărbuț (Golofca 70’), Tudorie (Rondon 61’), Ștefănescu. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.