SPORT 25 mai 2022

Ștefănescu și Păun, în premieră la echipa națională

de Marius Raczek | 965 vizualizări

Selecționerul Edi Iordănescu a anunțat ieri lotul cu care va aborda partidele din Liga Națiunilor, în premieră la echipa națională fiind convocați și doi componenți ai echipei Sepsi OSK, Marius Ștefănescu și Nicolae Păun.

Evoluțiile bune și mai ales constante ale celor doi jucători de la Sepsi OSK, Marius Ștefănescu și Nicolae Păun, au atras atenția selecționerului Edi Iordănescu. În vârstă de 23 de ani, Marius Ștefănescu a evoluat în 35 de partide în acest sezon al Ligii 1 și a marcat 8 goluri. La acestea se adaugă, desigur, și superbele reușite din finala Cupei României. Nicolae Păun, de asemenea 23 de ani, a fost prezent în 30 de partide din Liga 1, în acest sezon, și a marcat 2 goluri.

Alături de cei doi jucători, un alt component al echipei Sepsi OSK , Andres Dumitrescu, a fost convocat pentru echipa națională U21, care va avea două partide de pregătire, cu Georgia (3 iunie) și Slovacia (7 iunie).

Liga Națiunilor va debuta pe 4 iunie, când tricolorii au programată partida din deplasare cu Muntenegru, într-o grupă din care mai fac parte Finlanda și Bosnia-Hețegovina. În prima fază, România va disputa șase partide, tur-retur, cu celelalte echipe din grupă, patru partide urmând a avea loc în luna iunie, alte două în luna septembrie a acestui an. România se află în a doua ligă valorică, Liga B, și dacă va ocupa prima poziție va obține promovarea în Liga A.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.