SPORT 4 mai 2023

Ștefănescu și Bălașa, în echipa ideală a etapei

de Marius Raczek | 6547 vizualizări

În etapa a 6-a din Play-Off-ul Superligii, Sepsi OSK a remizat pe propriul teren cu Farul Constanța, liderul clasamentului, jucătorul etapei fiind desemnat Marius Ștefănescu, care, alături de Mihai Bălașa, a fost nominalizat în echipa ideală a etapei.

După ce a trecut de campioana en-titre, CFR Cluj, și s-a calificat în finala Cupei României, Sepsi OSK a făcut o partidă bună și în compania liderului din Superliga, Farul Constanța. Deși trupa lui Gică Hagi a deschis scorul, elevii lui Cristiano Bergodi nu au abandonat, iar Marius Ștefănescu a marcat în ultimul minut de joc. Acest aspect, ca și aportul său de-a lungul partidei, a dus la desemnarea mijlocașului de 24 de ani în postura de jucător al meciului.

Ca de obicei, după fiecare etapă de Play-Off / Play-Out, Liga Profesionistă de Fotbal alcătuiește echipa ideală a rundei, de această dată regăsindu-se și doi reprezentanți de la Sepsi OSK: Marius Ștefănescu și Mihai Bălașa. Motivațiile nominalizălor sunt următoarele: „Marius Ștefănescu - Este golgheterul-surpriză din actuala ediţie de play-off, fază în care a marcat pentru a patra oară. Mihai Bălaşa - A fost jucătorul cu cel mai bun index Instat (269) din etapa a 6-a de play-off/out. Şi-a trecut în cont o pasă decisivă”.

Pentru Sepsi OSK, în Play-Off-ul Superligii urmează o deplasare la FCSB, partidă care va avea loc luni, 8 mai, de la ora 21:00.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.