SPORT 21 noiembrie 2022

Și la baschet feminin a fost derby covăsnean

de Marius Raczek | 465 vizualizări

Pentru Sepsi-SIC a continuat seria partidelor care alternează între EuroCup și Liga Națională de Baschet Feminin, de această dată cu o victorie în partida cu KSE Târgu Secuiesc, dispută programată în competiția internă.

Sala Sporturilor Kicsid Gábor a găzduit derbyul covăsnean din Liga Națională de Baschet Feminin, programat în etapa a 7-a, Sepsi-SIC învingând-o pe KSE Târgu Secuiesc cu rezultatul de 81-58 (18-21, 24-15, 24-12, 15-10). Primul sfert a revenit gazdelor, apoi campioanele en-titre au întors soarta partidei până la pauză, pentru ca în ultimele două sferturi să-și consolideze succesul. Principalele marcatoare pentru Sepsi-SIC au fost: Ghizilă (20 de puncte), Cave (15 puncte) și Mununga (10 puncte). Pentru KSE Târgu Secuiesc s-au remarcat: Mitrovic (14 puncte), Hawks (13 puncte) și Biszak (11 puncte). MVP-ul partidei a fost desemnată Ioana Ghizilă, care, alături de cele 20 de puncte, a mai contribuit cu patru recuperări și cinci pase decisive.

Sepsi-SIC conduce în clasamentul Ligii Naționale de Baschet Feminin, cu procentaj maxim după șapte etape, KSE Târgu Secuiesc aflându-se pe poziția a patra cu zece puncte.

Sursa foto: Sepsi-SIC/ Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.