SPORT 22 martie 2023

Începe Play-Off-ul în Liga Națională de Baschet Feminin

de Marius Raczek | 687 vizualizări

Astăzi sunt programate primele partide din prima fază a Play-Off-ului din Liga Națională de Baschet Feminin, în care sunt calificate ambele reprezentante ale județului Covasna, Sepsi-SIC și KSE Târgu Secuiesc.

Ocupantă a primei poziții în clasamentul sezonului regulat, cu procentaj maxim al victoriilor, campioana en-titre, Sepsi-SIC, o va avea ca adversară în prima fază a Play-Off-ului pe BC Sirius Mureșul Târgu Mureș. Echipa mureșeană a terminat sezonul regulat pe locul opt, ultimul care asigură prezența în Play-Off, la limită, cu doar cinci victorii în 20 de meciuri disputate. KSE Târgu Secuiesc a intrat în Play-Off de pe locul șapte, și astfel o va întâlni pe CSM CSU Constanța, trupa de la malul mării prinzând poziția secundă în ultima etapă, când a beneficiat de înfrângerea echipei FCC Baschet UAV Arad la Sfântu Gheorghe.

În această fază a competiției se va juca după sistemul cel mai bun din trei partide. Sepsi-SIC va juca prima partidă la Sfântu Gheorghe, astăzi, cu începere de la ora 18:30, KSE Târgu Secuiesc va debuta la Constanța, tot astăzi, de la ora 17:00. A doua serie de partide va avea loc duminică, 26 martie, când Sepsi-SIC se va deplasa la Târgu Mureș, iar CSM CSU Constanța va poposi în Sala Sporturilor Kicsid Gábor.

Sursa foto: Sepsi-SIC/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.