SPORT 29 septembrie 2023

În deplasare la campioana en-titre

de Marius Raczek | 738 vizualizări

În etapa a 11-a din Superliga, Sepsi OSK se va deplasa pe terenul echipei campioane en-titre, Farul Constanța, partidă programată sâmbătă, 30 septembrie, cu începere de la ora 21:30.

Pentru Sepsi OSK seria partidelor de foc continuă, după întâlnirile cu Universitatea Craiova și FCSB, urmând o deplasare dificilă, tocmai pe terenul campioanei en-titre, Farul Constanța. Deși a avut o serie de șase partide fără înfrângere, trupa lui Liviu Ciobotariu nu a reușit să obțină niciun punct din ultimele două întâlniri, fiind învinsă de Universitatea Craiova și de FCSB. Cu toate acestea, alb-roșii au remizat, în Cupa României, la Sibiu, iar acum ar putea profita de perioada mai puțin favorabilă prin care trece echipa lui Gică Hagi.

Sezonul 2023-2024 nu este unul prea bun pentru Farul Constanța, campionii din sezonul trecut reușind să adune, în nouă partide disputate în Superliga, doar patru victorii. În ultimele partide, trupa de la malul mării a învins-o doar pe Dinamo, iar în Cupa României a pășit cu stângul, fiind învinsă în deplasarea de la FC Voluntari. Cu toate acestea Farul rămâne o echipă puternică, iar avantajul terenului propriu încă un atu peste care alb-roșii vor trebui să treacă.

În Superliga, Sepsi OSK și Farul Constanța s-au întâlnit de șase ori, patru victorii revenind constănțenilor, una alb-roșiilor, o alta terminându-se la egalitate. Singurul succes, în campionat, pentru Sepsi OSK s-a consemnat în 2021, la Sfântu Gheorghe, un 1-0 prin golul marcat de Mitrea din penalty. Desigur, cea mai frumoasă victorie împotriva echipei lui Gică Hagi a fost în Super Cupa României, chiar în debutul acestui sezon, golul lui Gheorghe aducând trofeul competiției pentru a doua oară în vitrina clubului.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.