SPORT 14 aprilie 2023

În deplasare la campioana en-titre

de Marius Raczek | 911 vizualizări

Sâmbătă, cu începere de la ora 19:00, partida CFR Cluj - Sepsi OSK va deschide etapa a 4-a din Play-Off-ul Superligii, un meci pentru care alb-roșii se vor deplasa pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, cu dorința de a-și juca șansa.

Venită după primul succes în Play-Off, Sepsi OSK va dori cu siguranță să demonstreze că victoria cu Rapid București nu a fost întâmplătoare. Desigur, CFR Cluj rămâne același adversar puternic din ultimele sezoane, campionii en-titre fiind greu de depășit pe propriul teren. Cum spunea însă, în prefața meciului, antrenorul Cristiano Begodi: „Avem nevoie de disciplină și să ne facem jocul. Echipa are un moral bun după victoria cu Rapid”. Deocamdată, Sepsi OSK ocupă poziția a șasea, la patru puncte de locul cinci, respectiv cinci punte de locul patru, o situație care se poate schimba și în funcție de rezultatul întâlnirii Universitatea Craiova - Rapid București.

CFR Cluj se află în situația de a nu-și mai permite să piardă puncte. Chiar dacă în cele trei etape din Play-Off nu a pierdut, trupa lui Dan Petrescu nici nu a avut vreo victorie, înregistrând trei remize consecutive, dintre care două acasă, 2-2 cu Rapid și 1-1 cu FCSB. Astfel, în clasamentul la zi, CFR Cluj are patru puncte de recuperat în lupta pentru șefia ierarhiei Superligii cu Farul Constanța.

În sezonul regulat, la Cluj-Napoca, CFR s-a impus cu rezultatul de 2-1, după ce Sepsi OSK deschisese scorul, cu golul marcat de Ciobotariu, reușita care a desemnat învingătoarea venind abia cu șase minute înainte de fluierul final. La Sfântu Gheorghe, a fost remiză, 2-2, Tamás marcând primul gol, apoi CFR Cluj a revenit în patru minute, pentru ca Safranko să stabilească scorul partidei în minutul 74.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.