SPORT 8 septembrie 2013

8 medalii pentru CSM Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 747 vizualizări

La sfârșitul săptămânii a avut loc un prestigios concurs de ju-jitsu – Brașov Open, competiție la care a participat și o echipă de sportivi de la CSM Sfântu Gheorghe. Aflată la cea de a treia ediție, competiția a reunit peste 200 de sportivi de la 15 cluburi din țară.

„Organizarea acestei competiții a fost foarte bună, concursul a avut loc în Sala Sporturilor recent renovată la standarde europene, dar concursul a fost practic stricat de un arbitraj dezastruos, slab pregătit și părtinitor” – este de părere antrenorul Petru Oltean.

CSM Sfântu Gheorghe a participat cu 11 sportivi, care au reușit să obțină 8 medalii, după cum urmează: locul I Vasile Bejenaru cat.+94 kg U 21, Cristian Oprea cat.-81kg U18; locul II Fejér Richárd cat.-66 kg U15, Cristian Oprea cat.+94 kg U21; și locul III Vlad Codreanu cat.-60 kg U18, Alin Pancescu cat.+94 kg U21, Nagy Alpár cat.-81kg U18, Mihai Dornescu cat.-69 kg U21.

„Scopul acestei competiții a fost verificarea sportivilor înaintea competițiilor internaționale la care vom participa până la sfârșitul acestui an, respectiv la Campionatele Balcanice și Campionatele Mondiale” – a declarat Petru Oltean.

CSM Sfântu Gheorghe face selecții și înscrieri la secțiile sportive de performanță judo și arte marțiale, înscrierea și pregătirea fiind gratuite, iar clubul oferă condiții de pregătire moderne, la standarde europene, respectiv saltele olimpice, sală de forță modernă, vestiare dotate cu apă caldă, saună și servicii medicale de specialitate, iar sportivii de performanță cu rezultate bune pot beneficia de prime și indemnizații, și de echipament de pregătire și prezentare în competiții.

Informații se pot obține la Sala Sporturilor „Szabó Kati” din Sfântu Gheorghe Str. Stadionului Nr.12, sau la antrenor Petru Oltean, telefon 0744378469, 0736396979 sau 0760297621.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.