SPORT 31 martie 2022

5 sportivi de la CSM Sfântu Gheorghe vor participa Campionatele Europene de Ju-Jitsu

de Iulia Drăghici - Taraș | 937 vizualizări

Secția Arte Marțiale a Clubului Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe va fi reprezentantă de cinci sportivi legitimați, componenți în Lotului României, la Campionatele Europene de Ju-Jitsu, destinate categoriilor de juniori și tineret. Evenimentul va avea loc în perioada 1-3 aprilie a.c., în Creta – Grecia.

Sportivi de la CSM Sfântu Gheorghe, pregătiți de antrenorii de judo și arte marțiale - ju-jitsu Cristina și Petru Oltean, sunt: Veronica-Elena Oltean, la proba de Fighting U16 ani, categoria 40 kg; Electra Gărăiacu, la proba de Fighting U16 ani, categoria 44 kg; Briana Lungu, la proba de Fighting U16 ani, categoria 57 kg; Adrian-Claudiu Stănciuleasa, la proba de Ne-Waza U16 ani, categoria 50 kg; Adrian-Lucian Bogluț, la proba de Fighting U21 ani, categoria 62 kg. 

Sportivii noștri sunt de valoare cu rezultate bune naționale și internaționale, în formă bună, bine pregătiți, cu șanse reale la medalii. Le urăm mult succes (n.red. lor) și întreg Lotului României de Ju-Jitsu și sperăm să se întoarcă victorioși de la aceste Campionate Europene de Ju-Jitsu din Creta – Grecia, organizate de Federația Europeană de Ju-Jitsu, sub egida Federației Internaționale de Ju-Jitsu”, se arată într-un comunicat de presă transmis miercuri de CSM Sfântu Gheorghe. 

Sportivii din Sfântu Gheorghe vor fi însoțiți de antrenoarea Cristina Oltean. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.