SPORT 29 aprilie 2018

4 recomandări pentru marele meci Sepsi OSK – Dinamo

de Iulia Drăghici - Taraș | 1110 vizualizări

Echipa gazdă a lansat un apel pentru meciul programat luni, 30 aprilie

Sepsi OSK este la o zi distanță de a primi vizita echipei Dinamo București pe terenul propriu din Sfântu Gheorghe. Pentru buna desfășurare a evenimentului, reprezentanții echipei covăsnene au lansat duminică un apel care conține 4 recomandări utile.

„Sepsi OSK face un apel către suporteri să vină din timp la stadion pentru a se evita aglomeraţia la porţile de acces. Accesul în stadionul municipal Sfântu Gheorghe se va face începând cu ora 16.00.

Stimați suporteri! Vă rugăm ca pe durata meciului să vă susțineți echipa favorită în spiritul sportivității, să rămâneți lucizi şi să nu răspundeți eventualelor provocări, dar să semnalați organelor de ordine şi organizatorilor orice acţiune sau intenție de tulburare a ordinii publice.

De asemenea, lansăm un apel către iubitorii fotbalului să susțină campania de strângere de fonduri lansată de Székely Légió pentru un tânăr suporter, care are nevoie de o intervenţie chirurgicală în Germania. Pe timpul meciului dintre Sepsi OSK și Dinamo vor fi amplasate cutii pentru donații în sectoarele stadionului.

Totodată, atragem atenția locuitorilor din zonă că începând de duminică seara, din motive de siguranță, mașinile nu vor mai avea acces în parcarea din faţa stadionului.

Vă mulțumim pentru înțelegere! Hai SEPSI OSK!”, arată mesajul postat pe Facebook a echipei Sepsi OSK.

Recomandările au fost prezentate vineri și de directorul clubului Sepsi OSK, Csinta Samu, în debutul conferinței de presă: 

Partida este programată luni, la ora 18:00. Meciul de joacă cu casa închisă, astfel că cei care vor dori să vadă jocul, dar nu au apucat să își achiziționeze bilete, pot să facă acest lucru în piața centrală a orașului, unde va fi amplasat un ecran uriaș, după cum au anunțat săptămâna trecută reprezentanții Sepsi OSK.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.