SPORT 2 august 2017

35 de medalii pentru sportivii din Sfântu Gheorghe la un concurs Ju-Jitsu

de Covasna Media | 681 vizualizări

Rezultate foarte bune obținute de sportivii din mun. Sfântu Gheorghe la Cupa „Yorga Litoral 2017”, competiție de Ju-Jitsu din calendarul Federației Române de Arte Marțiale.

În data de 29 iulie, în localitatea 23 August din jud. Constanța s-a desfășurat competiția de ju-jitsu „Cupa Yorga Litoral 2017”, prima ediție pe sistem de luptă fighting și ne-waza, competiție la care au participat peste 100 sportivi din 8 cluburi din țară.

Din mun. Sfântu Gheorghe au participat cluburile CSM Sfântu Gheorghe cu 4 sportivi însoțiți de antrenorul Petru Oltean și Clubul Sportiv Samurai OPS Sfântu Gheorghe cu 21 de sportivi, însoțiți de 2 instructori și un arbitru, rezultatele acestora fiind excelente.

Un total de 35 de medalii din care 16 medalii de aur, 9 medalii de argint și 10 medalii de bronz obținute de următorii sportivi: Lașcu Vlad, Oltean Veronica, Crețu Andreea, Tamas David, Sas Darius, Moga Tudor, Boieriu Radu, Andronic Vlad, Lungu Brianna, Lazăr Cristina, Fazakas Daniel, Rether Nicolae, Ilyes Robert, Boțogan Alexandru, Huțul Ștefan, Klarik Zsolt, Munteanu Gabriel, Iorga Andrei care au participat la mai multe probe de vârstă și greutate la cele două sisteme fighting și ne-waza.

Clasamentul final pe cluburi participante în urma punctajelor a fost următorul:

Locul I – CS Aquila Giurgiu

Locul II – CSM Sfântu Gheorghe

Locul III – CS Samurai OPS Sfântu Gheorghe

Pentru sportivii din Sfântu Gheorghe, Cupa „Yorga Litoral” vine ca o competiție de verificare înaintea campionatelor internaționale la care vor participa în toamnă, făcând parte dintr-un program de pregătire centralizată intensivă cu o serie de antrenamente în diferite locații sub forma de cantonament la mare, în stațiunea Costinești în perioada 27-30 iulie 2017 cu verificare la Cupa Yorga Litoral și la munte la altitudine în stațiunea Harghita Băi cu competiția de verificare Cupa CSM & Open Sfântu Gheorghe.

În speranța că rezultatele la Cupa Mondială și Openul Balcanic din luna septembrie și Campionatele Europene din octombrie la care vom participa cu sportivii pregătiți în acest program de pregătire intensivă vor fi foarte bune, mulțumim pe această cale celor care se implică în sprijinirea și susținerea financiară a sportivilor, în participarea și promovarea lor la aceste activități: Clubului Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe, Consiliului Local prin proiectul „Sfântu Gheorghe Sprijină Sportul”, Consiliul Județean Covasna, tuturor părinților și sponsorilor.

(Antrenor Petru Oltean)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.