SPORT 22 septembrie 2017

130 de bicicliști „invadează” Șugaș Băi

de Iulia Drăghici - Taraș | 872 vizualizări

Sâmbătă are loc concursul de ciclism montan, Șugaș BikeRace

A V-a ediție a celui mai mare eveniment de promovare a stațiunii Șugaș Băi din Sfântu Gheorghe, Șugaș Race, debutează sâmbătă, 23 septembrie, cu proba Șugaș BikeRace. Pe lista înscrișilor figurează 135 de participanți.

Potrivit programului evenimentului, activitățile la Șugaș Băi încep încă de vineri după-masa, când sosesc participanții și când au loc alte sesiuni de înscrieri. Concursul de ciclism montan este programat  să înceapă sâmbătă dimineața, la ora 10:00.

„Șugaș BikeRace este un concurs național de mountain bike cross country adresat amatorilor, cât și sportivilor de elită. Evenimentul este ideal atât pentru cei care vor să „dea o pedală”, dar și pentru cei care vor să se întreacă cu cei mai buni cicliști ai țării”, spun organizatorii evenimentului, care precizează că traseele stabilite „parcurg zone pitorești din Munții Baraolt și au grad de dificultate mediu, măsurând 37 km (traseul Short) și 62 km (traseul Long)”.

Deși în ultimele zile a plouat, organizatorii spun că traseul nu a fost afectat, așa că se așteaptă ca evenimentul să fie, la fel ca în anii trecuți, un adevărat succes.

A doua parte a evenimentului Șugaș Race, concursul de alergare montană Șugaș Trail Running Race, va avea loc pe 14 octombrie. Și aici, sute de participanți şi-au confirmat deja prezența.

Șugaș Race este un eveniment organizat de Asociația CovAlpin. În rândul partenerilor se numără Primăria Sfântu Gheorghe, Direcția de Sport și Tineret a județului Covasna, RomSilva și alții.

 

Sursa: Asociația CovAlpin

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.