SOCIAL 15 mai 2023

Un nou târg de locuri de muncă, la Barcani

de David Leonard Bularca | 34627 vizualizări

Câte firme și-au anunțat până acum prezența

Un târg de locuri de muncă va avea loc în Barcani, în sala de sport din comuna covăsneană, de pe strada Principală, numărul 266. Mai mulți agenți economici și-au anunțat până acum prezența, însă lista este încă deschisă, a spus, pentru CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna primarul Nicolae Pastor. Târgul va avea loc în 20 mai, de la ora 10:00.

Atât cei interesați să își găsească un loc de muncă, cât și cei care vor să găsească viitori angajați sunt așteptați la Barcani. 

„Dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau ai o afacere și dorești să mai angajezi, te așteptăm în 20 mai 2023, la Barcani. Intrarea este liberă! Înscrierea agenților economici se face la: 0765284433”, a anunțat, printr-o postare pe Facebook, primarul Nicolae Pastor.

Până joi, 11 mai, patru firme și-au anunțat prezența la târgul de locuri de muncă de la Barcani.

„Avem patru agenți economici până la acest moment. Și persoane care s-au mai interesat. Sperăm să se strângă lumea”, a spus, pentru CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna, Nicolae Pastor. 

Vineri, 12 mai, a avut loc, la Sfântu Gheorghe, Bursa Generală a Locurilor de Muncă, organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Covasna. Aici, numărul locurilor de muncă oferite a fost de aproape 450, au anunțat organizatorii. 

Sursa foto: Nicolae Pastor/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.