SOCIAL 17 martie 2023

Tu când ai ajutat ultima dată? „Coșul cu zâmbete” se întoarce la Barcani

de David Leonard Bularca | 569 vizualizări

Asociația de Tineret „Împreună pentru Barcani" a lansat cea de-a treia ediție a campaniei de întrajutorare „Coșul cu zâmbete". Membrii asociației își propun să ajute mai multe familii din localitate, însă acest lucru nu este posibil fără donațiile celor care își doresc să ajute. 

Organizatorii campaniei inițiate în timpul postului Paștelui transmit că își doresc să fie alături de cei mai puțin norocoși. 

„Tu când ai făcut ultima dată bine?! Perioada POSTULUI înseamnă dăruire, credință și ajutor pentru aproapele nostru. Continuăm să aducem zâmbete pe chipurile celor aflați la nevoie, organizând o nouă campanie umanitară", se arată într-un mesaj pe Facebook al Asociației. 

Sunt acceptate donații de orice tip. 

„Donațiile, de orice tip, sunt colectate de către membrii Asociației și distribuite familiilor aflate în nevoie! Poveștile lor sunt prezentate pe pagina noastră! Poți aduce chiar tu zâmbetul pe chipul unui copil", conform organizatorilor. 

Așadar, cei care își doresc să ajute pot lua legătura cu membrii Asociației de Tineret „Împreună pentru Barcani”. 

„Ne poți contacta pe pagina Asociației sau poți lua legătura cu unul din membrii Asociației noastre pentru eventuale detalii”, se mai arată în mesajul publicat în mediul online. 

Posibil ajutor și pentru vârstnici 

Organizatorii își doresc să ajungă cu daruri la 35 de copii, din 20 de familii. 

„35 de copii, 20 de familii. Dacă reușim să strângem mai multe donații, vrem să vizităm și câțiva bătrâni”, a spus, pentru CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna, Raluca-Maria Bularca, președinta Asociației de Tineret din Barcani. 

Prima astfel de campanie a avut loc în anul 2021. Atunci, tinerii din comună au ajuns cu daruri la 60 de copii, din 20 de familii. 

În anul 2022, organizatorii au reușit să ajungă la aproximativ 40 de familii cu alimente și dulciuri. 

Sursa foto: Asociația de Tineret „Împreună pentru Barcani” 

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.