SOCIAL 20 decembrie 2018

Târg caritabil de Crăciun, o altfel de evaluare a elevilor

de Iulia Drăghici - Taraș | 1322 vizualizări

Cele trei clase de a VI-a din cadrul Școlii Gimnaziale „Mihail Sadoveanu” din Întorsura Buzăului au organizat miercuri, 19 decembrie a.c., un Târg de Crăciun, iar toate veniturile strânse, de aproximativ 1.800 de lei, au fost donate în scopuri caritabile. Activitatea a fost, de altfel, și o evaluare, diferită, dar interesantă, la disciplina Religie.

 Târgul a fost organizat de elevii claselor a VI-a, îndrumați de prof. de religie și cu sprijinul părinților.

Activitatea a început la orele 11:00 în Sala de sport a scolii noastre. În deschidere am prezentat un moment artistic, elevii au recitat poezii și au colindat împreună cu doamna profesoară de muzică, Gheorghița Burtea. Apoi invitații ( elevi și părinți) au vizitat cele trei standuri cu produse făcute de elevi: prăjituri de casă, mere glazurate, ceai fierbinte, globuri personalizate. Acest Târg a fost organizat în scop caritabil, din donațiile făcute de cei prezenți, elevii le vor face o bucurie familiilor cu copii și bătrânilor singuri și necăjiți. Elevii s-au străduit mult împreună cu părinții și considerăm că a fost o activitate reușită și datorită faptului că am primit feedback pozitiv din partea celor prezenți. Mulțumim mult elevilor, profesorilor prezenți, doamnei director Luminița Bobeș, care ne-a sprijinit, dar  și tuturor părinților care s-au implicat activ în reușita acestei activități”, ne-a declarat profesoara de religie, preoteasa din Întorsura Buzăului, Maria Popica.

În final, aproape 1.800 de lei au fost strânși în urma Târgului de Crăciun de la „Mihail Sadoveanu”, iar toți elevii au primit câte o notă de 10 cu felicitări.

„Dorim  în continuare să realizăm astfel de activități în sprijinul comunității noastre și chiar să devină o tradiție!”, a mai punctat Maria Popica.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.