SOCIAL 29 ianuarie 2018

Sondajul primăriei despre investiții a fost lansat

de Iulia Drăghici - Taraș | 1165 vizualizări

Chestionar cu aproximativ 40 de întrebări legate de investițiile și activitățile ce urmează a fi derulate în Sfântu Gheorghe a fost lansat AICI.

Autoritățile vor să știe care sunt interesele cetățenilor din punct de vedere al investițiilor, însă punctează că prioritățile vor fi stabilite nu în funcție de dorințele majorității, ci de oportunitățile de finanțare, fie europeană sau guvernamentală.   

Stimate locuitor al orașului Sfântu Gheorghe,

a fost finalizat proiectul privind bugetul local al Municipiului Sfântu Gheorghe pentru anul 2018. Proiectul bugetului local poate fi accesat pe site-ul Primăriei, tot acolo având posibilitatea să propuneți modificări în legătură cu acesta.

În același timp, am dori să vă cerem opinia despre importanța celor mai mari categorii de cheltuieli ale orașului, adică pe care categorie o considerați mai importantă sau mai puțin importantă. Astfel, vă rugăm să completați acest formular prin care puteți să vă exprimați observațiile în legătură cu diferite domenii și categorii de cheltuieli care intră în bugetul local al Municipiului Sfântu Gheorghe pe anul 2018.

Scopul acestui chestionar este să evaluăm opinia Dvs. Vă atragem atenția că Proiectul de buget al Municipiului Sfântu Gheorghe pentru anul 2018 este adus la cunoștință publică pe site-ul primăriei, sub meniul Primărie/Transparență în administrație publică. Dacă doriți să propuneți modificări în bugetul local, puteți să o faceți pe calea oficială, conform anunțului public. Data limită pentru completarea chestionarului, respectiv pentru exprimarea în scris a opiniilor, propunerilor referitoare la proiectul bugetului local este de 6 februarie.

Vă mulțumim în avans pentru răspunsurile Dvs.”, arată un mesaj postat pe site-ul Primăriei Sfântu Gheorghe. 

ACCESAȚI LINK-UL PENTRU COMPLETAREA FORMULARULUI

Vezi AICI ce a spus primarul Antal Árpád despre chestionar în cea mai recentă conferință de presă. 

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.