SOCIAL 4 decembrie 2012

Serviciu de Ambulanță mai modern

de Székely Emőke | 703 vizualizări

Serviciu de Ambulanta mai modernStația de Ambulanță din Sfântu Gheorghe are o nouă înfățișare. Au fost schimbate ușile și ferestrele, canalizarea, iar pentru spălarea ambulanțelor și a tărgilor folosite de personal a fost creat un loc special amenajat, delimitat cu o perdea groasă.

„După mulți ani, în sfârșit Serviciul de Ambulanță Covasna oferă condiții mai bune de lucru. Dacă este să luăm fiecare stație în parte, la Baraolt stăm cel mai bine, aici serviciul de ambulanță este la standarde înalte. Mai este mult de lucru, dar și acest pas este foarte important” – a declarat directoarea Serviciului de Ambulanță Covasna, Török Zsuzsanna.

„După 1975 nu s-au mai făcut modernizări la Serviciul de Ambulanță Covasna până acum doi ani de zile. În acești doi ani am investit în fiecare stație de ambulanță după cum urmează: la Sfântu Gheorghe 338.000 lei, la Covasna 50.000 lei, la Întorsura Buzăului 22.000 lei, la Târgu Secuiesc 130.000 lei, iar la Baraolt 1.021.000 lei. Nu este de neglijat nici faptul că anul trecut au ajuns în județ 19 autospeciale de ambulanță și SMURD, scopul nostru fiind acela ca oamenii din acest județ să fie în siguranță” – a declarat şi preşedintele CJ Covasna, Tamás Sándor.

La inaugurarea lucrărilor de modernizare de la Sfântu Gheorghe au participat și cei care lucrează aici zi de zi. Aceștia s-au arătat bucuroși de îmbunătățirile făcute, spunând că acum este parcă altă viață pentru că au sistem de canalizare nou, și cel mai important acum, în prag de iarnă, căldură.

Teme articol: ambulanta modern
Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.