SOCIAL 27 februarie 2012

Şapte proiecte finanţate în cadrul programului „Sănătate şi prosperitate”

de Agerpres | 538 vizualizări

Fundaţia Comunitară Covasna, care a lansat anul trecut programul „Sănătate şi prosperitate”, a finanţat cu 30.000 de lei şapte proiecte având ca scop promovarea unui stil de viaţă sănătos.

Reprezentantul Fundaţiei, Furus Levente, a declarat că cele şapte proiecte derulate pe parcursul a trei luni au angrenat direct ori indirect un număr de peste 33.000 de persoane.

Printre proiectele finanţate s-au numărat o serie de cursuri privind alimentaţia sănătoasă şi practicarea sportului, o tabără tematică, precum şi mai multe expoziţii şi competiţii organizate în oraşele Sfântu Gheorghe, Covasna, Târgu Secuiesc şi Baraolt.

Programul a avut ca slogan „O comunitate sănătoasă este alcătuită din oameni sănătoşi”, iar scopul acestuia a fost de a oferi soluţii la o serie de probleme actuale – cum ar fi lipsa mişcării, dependenţa de tehnologie care duce la izolare, lipsa vieţii comunitare, alimentaţia nesănătoasă- şi de a contribui la o schimbare de atitudine ori mentalitate.

„În program au fost implicate peste 33.100 de persoane şi noi considerăm că a fost un program de succes”, a declarat Furus Levente.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.