SOCIAL 28 iunie 2011

"Sănătate şi prosperitate!"

de Székely Emőke | 531 vizualizări
Fundaţia Comunitară Covasna a lansat în luna iunie al doilea program de finanţare intitulat "Sănătate şi prosperitate!". Au corespuns cerinţelor 21 de proiecte din judeţ, majoritatea din Sfântu Gheorghe (12 proiecte), restul din localităţile Târgu Secuiesc, Baraolt, Biborţeni, Arcuş şi Cernat. Bugetul total al proiectelor însumează 176.545 de lei, din care se solicită finanţare în valoare de 107.515 lei. Aplicanţii asigură 40% contribuţie

Fundaţia Comunitară Covasna a lansat în luna iunie al doilea program de finanţare intitulat "Sănătate şi prosperitate!". Au corespuns cerinţelor 21 de proiecte din judeţ, majoritatea din Sfântu Gheorghe (12 proiecte), restul din localităţile Târgu Secuiesc, Baraolt, Biborţeni, Arcuş şi Cernat. Bugetul total al proiectelor însumează 176.545 de lei, din care se solicită finanţare în valoare de 107.515 lei. Aplicanţii asigură 40% contribuţie proprie în medie la realizarea proiectelor, iar în prezent proiectele se află în proces de evaluare. Un comitet neutru format din patru experţi realizează evaluarea pe baza unui set de criterii şi punctaj. Rezultatele finale se aşteaptă la finele lunii iulie, când Consiliul Director al Fundaţiei Comunitare va aduce decizia finală asupra proiectelor spre finanţare, pe baza rezultatelor evaluării.

Reamintim că scopul programului de finanţare „Sănătate şi prosperitate!” este promovarea vieţii sănătoase în judeţul Covasna. Printre activităţile eligibile menţionăm: forumuri publice, prezentări şi seminarii, campanii de conştientizare, programe pentru familii, activităţi sportive, campanii publicitare etc. Valoarea fondului de program este de 40.000 de lei, urmând ca proiectele să fie realizate în perioada august-decembrie 2011. Preşedintele Fundaţiei Comunitare, Bereczki Kinga, a declarat că în cazul în care fondul nu va fi epuizat, fundaţia va folosi suma restantă pentru realizarea unui program comunitar.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.