SOCIAL 3 octombrie 2012

Rău platnicii sunt dați afară din locuințe

de Székely Emőke | 516 vizualizări

De cele mai multe ori cei care trebuie să plece din apartamente sunt locatarii blocurilor ANL.

Săptămânal ajung la Primăria Sfântu Gheorghe sentințe judecătorești de executare silită. De cele mai multe ori cei care trebuie să plece din apartamente sunt locatarii blocurilor ANL.

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, a declarat că în cele mai multe cazuri de executare silită chiriașii nu și-au plătit facturile la utilități de câteva luni bune, chiar ani, iar datoriile ajung și la câteva zeci de mii de lei. „Rău platnicii ajung după un timp într-un cerc vicios din care nu mai pot ieși. Degeaba plătesc penalitățile, pentru că datoria în sine rămâne, iar în fiecare lună la suma acumulată se adaugă alte și alte facturi. De multe ori întâlnim cazuri în care persoanele în cauză își achită dările după ce s-a încheiat procesul de executare silită, când de fapt este prea târziu pentru a putea rămâne în apartamentele unde locuiau” – a declarat primarul.

El crede că a ține acești locatari în apartamentele municipalității nu este un lucru corect față de cei care sunt pe listele de așteptare de ani de zile.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.