SOCIAL 3 iunie 2011

Până la noul Contract-cadru cu CNAS, contracte adiţionale pentru medicii de familie

de Monica Vrânceanu | 556 vizualizări
Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Covasna anunță că până la clarificarea normelor pentru Contractul-cadru al medicilor de familie cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS), pentru luna iunie vor fi încheiate acte adiționale la contractele de furnizare de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale. Un comunicat de presă al CAS Covasna arată că în ședinţa Guvernului României din 31 mai 2011 a fost aprobată

Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Covasna anunță că până la clarificarea normelor pentru Contractul-cadru al medicilor de familie cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS), pentru luna iunie vor fi încheiate acte adiționale la contractele de furnizare de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale.

Un comunicat de presă al CAS Covasna arată că în ședinţa Guvernului României din 31 mai 2011 a fost aprobată hotărârea privind modificarea și completarea H.G. pentru aprobarea Contractului-cadru privind condițiile acordării asistenței medicale în cadrul sistemului de asigurari sociale de sănătate pentru anii 2011-2012.

La nivelul CNAS a fost elaborat proiectul de Ordin pentru aprobarea Normelor Metodologice de aplicare în anul 2011 a Contractului-cadru privind condițiile acordării asistenței medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pentru anii 2011-2012, acesta urmând a fi publicat în Monitorul Oficial al Romaniei.

Astfel, Casele de Asigurări de Sănatate încheie în luna aceasta acte adiționale la contractele de furnizare de servicii medicale, medicamente și dispozitive medicale. Condițiile acordării asistenței medicale în baza actelor adiționale sunt cele prevăzute în actele normative în vigoare pe perioada derulării actelor adiționale, urmând ca pentru toate domeniile de asistență medicală, eventualele diferențe rezultate ca urmare a negocierii contractelor pe anul 2011 și prevederile cuprinse în actele adiționale corespunzătoare lunii iunie 2011 să fie regularizate.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.