SOCIAL 16 septembrie 2022

O nouă oportunitate pentru copiii întorsureni: baschetul

de David Leonard Bularca | 619 vizualizări

La Întorsura Buzăului se pune din ce în ce mai mult accent pe sport. Asta și pentru că nu există prea multe activități pe care copiii să le poată face după școală. În acest sens, reprezentanții Clubului Sportiv Retelin din oraș au anunțat că vor să creeze echipe de baschet, iar doritorii se pot înscrie până pe 30 septembrie. 

„Club Sportiv Retelin - Întorsura Buzăului organizează selecție pentru formarea unor echipe noi. Dacă până acum sportul rege a fost prioritatea noastră, la cererea multora dintre voi am decis să extindem portofoliul clubului cu un nou sport: BASCHET. Așadar, dacă ai între 12 și 18 ani și îți dorești să practici acest sport, te așteptăm într-una dintre echipele noastre de baschet. Înscrierile se fac până în data de 30 septembrie 2022, la numărul de telefon 0785 982 456, unde Bogdan îți va oferi toate informațiile”, se arată într-un anunț publicat pe Facebook. 

Călin Strîmbeanu, un reprezentant al clubului, a spus, pentru Observatorul de Covasna și CovasnaMedia.ro, că antrenamentele se vor face atât în aer liber, cât și în sălile de sport din oraș, în funcție de vreme. 

Totodată, costurile vor fi suportate de club și de părinți. 

„Este un proiect nou al Asociației „Sport Natură Aventură", cunoscută pentru proiectele #HaiAfară și Viitorul, asociație care se transformă încet și sigur în Club Sportiv, cu acreditări de la Ministerul Sportului. Încă nu știm numărul de echipe pe care le vom forma, se va lua o decizie în funcție de numărul de copii înscriși. Antrenamentele se vor desfășura în aer liber și în sălile de sport, în funcție de vreme și de disponibilitate. În ceea ce privește costurile, ele vor fi suportate de Clubul Sportiv, dar și de către părinți”, ne-a spus Călin Strîmbeanu, care este și consilier local la Întorsura Buzăului. 

Asociația „Sport Natură Aventură” a luat naștere în luna august a anului trecut. Până atunci, însă, au mai fost organizate diferite evenimente, printre care și prima ediție a „Ceva de iarnă”, sub denumirea „Hai afară!” (#haiafară). 

Sursa foto: arhivă

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.