SOCIAL 3 octombrie 2022

Matei Dima (BRomania), implicat în acțiunile caritabile din județul Covasna

de Diana Pantelimon | 1167 vizualizări

Matei Dima, regizor, actor de film și stand-up, alias BRomania, bun prieten al părintelui Vasile Antonie Tămaș din Vâlcele, a donat o sobă unei familii sărace din Hetea, cel mai sărac cătun din țară, potrivit preotului.

Preotul Vasile Antonie Tămaș este implicat în multe campanii și acțiuni caritabile. De data aceasta, când în curând iarna își va intra în drepturi, iar sursele de încălzire pentru cei săraci sunt vitale, acesta ajută cu sobe, prin donațiile oamenilor inimoși și generoși. Actorul Matei Dima este unul dintre aceștia.

„Minunea zilei! Prin sprijinul fratelui nostru, Matei Dima - BRomania, patru îngerași săraci din județul Covasna au primit în dar o sobă nou-nouță, cu burlane, absolut necesară în această toamnă rece și în iarna care vine! Toată cinstea pentru un suflet minunat, ghidat de Bunul Dumnezeu pe calea milosteniei! Te îmbrățișez cu drag!”, a scris săptămâna trecută Vasile Antonie Tămaș, pe pagina sa de Facebook.

În ultimii doi ani, părintele a trimis aproximativ 30 de sobe.

„Am trimis sobe multe în Hetea, și nu numai. În ultimii doi ani am trimis vreo 30, atât la familii de români, cât și la familii de rromi”, a spus acesta pentru CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna.

Matei Dima, cunoscut pe internet ca „BRomania”, este vlogger, regizor și actor celebru. Potrivit imdb.com, acesta a absolvit Academia de Film din New York. În 2012, a jucat primul său rol în filmul „King Bachelor’s Pad”, iar alte roluri notabile le-a avut în „Miami Bici” (2020) și „5Gang” (2019). Matei Dima este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de scenă din România.

Sursa foto: Facebook/Matei Dima/Vasile Antonie Tămaș

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.