SOCIAL 15 mai 2013

La Brașov se practică Terapia Zhendao, unică în Europa!

de Monica Vrânceanu | 12082 vizualizări

Un medic chinez face „minuni” și vindecă diverse afecțiuni

La Brașov, la numai 30 de kilometri de Sfântu Gheorghe, o nouă terapie, unică în Europa, tratează oamenii de diverse afecțiuni și le redă speranța de mai bine. Terapia Zhendao izvorăște din acupunctură, doar că aduce noutăți și îmbină acupunctura tradițională chineză cu medicina alopată. Prin terapia Zhendao nu se tratează numai boala ci și rădăcina acesteia, fiind aplicabilă inclusiv pentru creșterea imunității, îndepărtarea stresului și pentru mărirea capacităților psihice. O ședință Zhendao durează câteva minute, iar durerile înțepăturilor sunt comparabile cu cele provocate de o injecție, sau chiar mai slabe. Terapia nu are efecte secundare, rezultatele sunt uneori imediate, însă dacă este vorba despre o afecțiune, ședințele trebuie repetate o perioadă, pentru a da rezultatele dorite.

Li Hong stăpânește tainele Zhendao și le practică la Brașov

Profesorului Medic Li Hong este unul dintre cei 23 de specialiști din lume în această terapie revoluționară și singurul care profesează în Europa, iar ceea ce este și mai important este că profesează în România, la Brașov și București.

Profesorul Medic Li Hong este director tehnic la Spitalul General Zhendao din Beijing și profesor la Institutul Hanzhang Zhendao de cercetare medicală Beijing. Consul al tehnicii științei Zhendao China și Consul principal al Instituției de cercetare de masaj Beijing, Li Hong are o vastă experiență, rezolvând până acum sute de mii de cazuri numai prin acest gen de terapie. Licențiat în medicină, Li Hong este inclusiv medic de medicină tradițională chineză. Ceea ce este cu adevărat deosebit este că profesorul medic Li Hong a înțeles situația financiară actuală a românilor, astfel că în prețul unei ședințe se tratează mai multe afecțiuni. Terapia este aplicabilă inclusiv copiilor, iar prezența lui Li Hong la Brașov este o șansă unică inclusiv pentru cei din Sfântu Gheorghe și județul Covasna.

În Brașov, profesorul medic Li Hong poate fi găsit în clădirea Medo, iar programările se fac la numerele de telefon 0268412421 și 0268474237 sau pe email office@medo.ro. Li Hong se află la Brașov săptămânal de marți până vineri, programul de tratament fiind între orele 8-13.

Zhendao Li Hong 3

Zeci de afecțiuni, tratabile prin Zhendao

În ceea ce privește bolile tratabile prin terapia Zhendao, acestea sunt cuprinse într-un spectru larg: afecțiuni reumatismale – poliartrita reumatoidă, discopatii, hernie de disc, lombosciatica, spondiloze, artrite, spondilite, probleme congenitale, disfuncții sexuale afecțiuni osteo-articulare, afecțiuni post traumatice, boli degenerative, afecțiuni inflamatorii, dezechilibre metabolice, obezitate, tulburări funcționale organice. Are efecte de tratare și asupra tulburărilor psihice: insomnii, anxietate, depresie, atacuri de panică, suprasolicitare psihică, oboseală prelungită, asupra afecțiunilor neurologice: accidente vasculare cerebrale, hemipareze, hemiplegii, nevralgii diverse, migrene, zona zoster, enurezis, nevrite, sdr. vertiginoase, boala Meniere, epilepsie. Sunt tratabile tulburările menstruale, diskineziile biliare, refluxul gastroesofagian și esofagita de reflux, gastritele, constipațiile, insomnia, alergiile, paralizia Bell, afecțiunile digestive (gastroduodenita, colicile biliare, colicistitele cronice), nevralgia de trigermen, afecțiunile prostatei, dificultățile de urinare. Pierderea auzului la persoanele sub 18 ani poate fi tratată cu șanse mari de vindecare, iar în cazul accidentelor vasculare cerebrale există șansa vindecării dacă pacientul se prezintă sub un an de la data producerii accidentului.

Pacienţii susțin că funcționează

Acestea sunt însă doar câteva din afecțiunile și bolile tratabile prin terapia Zhendao, al cărei mare avantaj este faptul că poate fi utilizată în combinație cu tratamentul obișnuit alopat, ajutând la eficientizarea acestuia. În Brașov există mai multe persoane care susțin că terapia Zhendao a profesorului Li Hong le-a redat liniștea și le-a schimbat viața în bine. Un bărbat tânăr susține că terapia i-a ajutat pe el și pe soția sa să devină fertili și să aibă apoi un copil, un alt bărbat spune că prin câteva ședințe de Zhendao s-a vindecat de durerile groaznice de spate iar o altă persoană, care a avut un atac cerebral, spune că după câteva ședințe a reușit să-și revină, putând vorbi și comunica normal.

Beneficiile acupuncturii sunt relativ cunoscute de toată lumea, însă puțini știu că, acum 40 de ani, specialiștii în acupunctura tradițională, alături de cei din medicina alopată au perfecționat o nouă ramură a acupuncturii, denumită  Zhendao. Diferența majoră constă în utilizarea unui singur ac, de unică folosință, fabricat din titan, a cărui formă unică permite rezultate mult mai bune decât în cazul acupuncturii clasice. De altfel, pentru această metodă este nevoie de o îndemânare specifică, însuși cuvântul Zhendao provenind din cuvintele Zhen și Dao, a căror semnificație este „ac” și „cuțit”.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.