SOCIAL 20 octombrie 2011

Jandarmii fac apel la donare de sânge

de Székely Emőke | 480 vizualizări

Jandarmeria Română a iniţiat o campanie naţională de donare de sânge intitulată „Jandarmeria donează viaţă pentru România”, în cadrul căreia un număr însemnat de jandarmi din toată ţara vor dona sânge. Scopul acestei campanii este acela de a contribui la salvarea persoanelor de lângă noi, de a întinde o mână celor care au nevoie de sânge.

La nivelul judeţului Covasna, organizatorul acestei campanii este Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Gheorghe Doja”. Purtătoarea de cuvânt a instituţiei, Petronela Corodean, a declarat: „Organizând această campanie, dorim să arătăm concetăţenilor că şi noi, jandarmii, suntem preocupaţi de ajutorarea semenilor noştri care trec prin grele suferinţe. Încercăm prin această acţiune să aducem o rază de speranţă celor care au nevoie de noi şi ne propunem să atragem şi sprijinul cetăţenilor din judeţul Covasna, pentru a participa alături de noi la această acţiune nobilă.”

Până acum 100 de jandarmi din judeţ şi-au dat acordul să doneze sânge. Pe lângă oamenii Ministerului de Interne, acestei campanii i s-au alăturat mai multe organizaţii şi firme din judeţ. Lista este însă deschisă atât pentru persoanele fizice, cât şi pentru cele juridice.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.